Studentenhuis in Curaçao: Willemstad

Ben je student en begin jij binnenkort aan je stage in Curaçao? Dan doe je er goed aan om tijdig een kamer te huren. Bij Curacaoverhuur.com kun je goedkoop een kamer huren in Willemstad, waar het altijd levendig en gezellig is. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om een studentenkamer te huren in Willemstad, Curaçao? We vertellen je graag alles over onze huizen.

De voordelen van een kamer huren in Curaçao in Willemstad

Je hebt een te gekke stageplek in Willemstad en begint over niet al te lange tijd. Dat is super leuk én spannend. Om het makkelijker voor je te maken, kun je bij Curacaoverhuur.com voordelig een kamer huren in een studentenhuis in Curaçao, in Willemstad om precies te zijn. Willemstad is de enige stad van het land; het gros van de bewoners vindt je dan ook hier. Dat maakt Willemstad een plek in Curaçao waar het altijd bruist van het leven. Het kenmerkt zich door de gekleurde huizen, de haven en natuurlijk de cultuur. Stage lopen in Curaçao is dan ook een ervaring die je niet wilt missen en om jouw avontuur nog leuker en prettiger te maken, kun je bij ons een kamer huren in een veilig studentenhuis in Willemstad. Zo kun je direct vanuit je stage of werk naar huis, het strand of het terras.

Video

Een studentenhuis in Curaçao in het bruisende Willemstad huren bij Curacoaverhuur.com

Wij bieden kamerverhuur in een studentenhuis in Willemstad waar je altijd je eigen kamer hebt. De overige voorzieningen, zoals de woonkamer, badkamer, keuken en de veranda, deel je met huisgenoten. Het voordeel hiervan is, dat je voordelig een appartement kunt huren midden in Willemstad en dat je direct kennis maakt met nieuwe mensen tijdens jouw verblijf. Heb je een keer geen zin om naar het strand te gaan, dan kun je het samen met je huisgenoten gezellig maken op je eigen veranda. Dat is nou de luxe van een stagehuis in Willemstad van Curacaoverhuur.com.

Veiligheid staat bij ons voorop en daarom kun je bij ons een veilig onderkomen vinden in een studentenhuis gevestigd in een goede wijk in Willemstad, dichtbij Mambo Beach. Daarnaast is de beheerder van het studenten appartement in Willemstad altijd bereikbaar en krijg je contactinformatie voor onder andere de huisarts en spoedeisende hulp. Zo zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van je stage verblijf in Willemstad (en je ouders zich geen zorgen hoeven te maken).

Onze huizen

IMG_9789
Masbangostraat (blauwe huis)
ALL IN PRIJS: 8 kamers, internet, water en elektriciteit, badkamer, keuken, terras
Prijs per kamer: Naf. 850,-
Prijs gehele accommodatie: Naf. 4200,-
PHOTO-2022-12-22-10-20-35
Fleerchistraat (witte huis)
All In Prijs: 4 kamer 1 badkamer woonkamer porch + 1 studio met keuken en badkamer
Prijs per kamer: Naf. 700,-
Prijs gehele accommodatie: Naf. 2250,-

Een studentenkamer huren in Willemstad: dingen om rekening mee te houden

Wanneer je een studentenkamer wilt huren in Willemstad tijdens je stage, dan doe je er ten eerste goed aan om te bepalen of je voor de lange termijn of korte termijn huisvesting in Willemstad zoekt. Vervolgens kun je bekijken welke kamers te huur zijn in onze huizen in Willemstad en contact met ons opnemen. We helpen je dan graag verder om het juiste verblijf te kiezen en bespreken de beschikbaarheid met je.

Als je eenmaal in een studentenhuis in Willemstad verblijft, dan raden we je aan om de huurprocedure goed door te lezen. Verder moet je er rekening mee houden dat je geen toiletpapier mag doorspoelen. Dit zorgt voor verstoppingen met hoge kosten tot gevolg. Wees je er verder van bewust dat je in een warm klimaat gaat wonen en er dus sneller sprake is van ongedierte wanneer het stagehuis in Willemstad niet goed schoon is. Wacht niet te lang met de afwas, ruim op tijd op en zorg ervoor dat je afval elke donderdag klaar staat om opgehaald te worden. 

Verder is het belangrijk dat jij je houdt aan de normen, waarden, regels en wetgeving. Haal geen drugs of verdovende middelen in huis en zorg ervoor dat je geen overlast veroorzaakt. Zo heb jij geheid een top stage verblijf in Willemstad!

Neem contact op

Wil je via ons een studenten appartement huren in Willemstad? Dan gaan we graag met je in gesprek. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in voor informatie over onze kamerverhuur in Willemstad. We zorgen ervoor dat je goedkoop een kamer kunt huren en een prettig studentenverblijf in een studentenhuis in Willemstad tegemoet gaat.

Wat zeggen onze huurders?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Della Case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Della Case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Della Case