Huurprocedure

Om een aangenaam verblijf op Curaçao te garanderen en misverstanden te voorkomen, verzoeken wij u onze verhuurprocedure goed te bestuderen. Hieronder hebben we de aandachtspunten weergegeven. Mocht u vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Huurders kunnen genieten van een complete woonervaring met onze verhuur; De Fleerchistraat beschikt 4 kamers, 1 badkamer en woonkamer/ keuken en een porch. In de tuin bevind zich een studio met keuken en badkamer.

Elke kamer beschikt over een bed, kledingrek, tafel met stoel, kluis en plafondventilator, terwijl airconditioning beschikbaar is tegen betaling.

Beddengoed en kussens zijn inbegrepen!  Tot de algemene voorzieningen behoren volledig uitgeruste keukens met keukengerei, serviesgoed en bestek, evenals een koelkast, en fornuis. Buitenterrassen zijn uitgerust met terrasmeubilair. Geniet van een comfortabele en complete woonervaring met onze verhuur!

Wil je zonder stress aankomen en gebracht worden naar je verblijf, dan kan dit. Geef dit aan tijdens de huurprocedure.
Let op: Hier zitten extra kosten aan

Onze huizen liggen in goede wijken vlaknij Mambo beach. Uiteraard is logisch nadenken van toepassing (zoals overal in het buitenland). Ga niet onnodig in de avond alleen over straat. 

Aan het einde van uw huurperiode wordt uw borg – zoals vermeld in uw huurovereenkomst – aan u terugbetaald bij het inleveren van de woonruimte en het inleveren van de sleutels. Als er kosten zijn voor nutsvoorzieningen, zoals water, elektriciteit en vuilnis, of schade tijdens uw huurperiode, zullen deze worden afgetrokken van uw borg. In geen geval kan de borg gebruikt worden om uw laatste maand huur te betalen.

Als u hulp nodig heeft, is onze beheerder Angela 24/7 telefonisch of via WhatsApp bereikbaar. Dit telefoonnummer krijg je persoonlijk van haar via mail. We begrijpen dat er op elk moment problemen kunnen ontstaan, dus we streven ernaar om zaken snel en efficiënt op te lossen. Laat het ons onmiddellijk weten als er iets in of om het huis kapot gaat of als u per ongeluk schade veroorzaakt aan de woning of de inrichting ervan. Wij zullen ons best doen om u tijdig van dienst te zijn.

De bevolking van Curaçao staat bekend om haar gastvrijheid en vriendelijkheid. Respecteer de cultuur en gebruiken van de lokale bevolking en houd er rekening mee dat u te gast bent in hun land. Als huurder is het belangrijk ervoor te zorgen dat u geen overlast of problemen veroorzaakt voor de omwonenden en dat uw eventuele bezoekers dat ook niet doen.

Huisarts Dr. Ferwerda
Oude Caracasbaaiweg 70
Tel: 465-0673
Spreekuur : ma t/m vrij 8.00-10.00 uur en 16.00 tot 18.00 uur
Dinsdag- en donderdagmiddag geen spreekuur.
Routebeschrijving:
Bekijk via Google Maps

Curacao Medical Center (CMC): Tel: 7450 000

Politie en brandweer Tel: 911

Ambulance Tel: 912

Kustwacht Tel: 91

Om ervoor te zorgen dat uw huurwoning en het omliggende terrein vrij blijven van ongedierte, is het essentieel om de overlast van ongedierte zoals muizen, mieren en kakkerlakken te voorkomen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de woning en het terrein vrij te houden van etensresten, en om onmiddellijk na het eten af te wassen. Dit is vooral belangrijk om in gedachten te houden omdat u in de tropen woont waar ongedierte snel een probleem kan worden. Dit is niet alleen belangrijk om ongedierte te voorkomen, maar een schone keuken en woning is ook veel aangenamer om in te wonen.

Het gebruik en bezit van verdovende middelen of hard- en softdrugs is ten strengste verboden en wordt niet getolereerd. Bij ontdekking van enig bewijs van bezit of gebruik van verdovende middelen wordt de huurovereenkomst onmiddellijk beëindigd en de waarborg komt te vervallen. Bovendien kan de verhuurder de schade verhalen die voortvloeit uit de vroegtijdige beëindiging van de huurovereenkomst. Bovendien zal aangifte worden gedaan bij de politie.

De huurder mag nooit maandverband, tampons of toiletpapier in het toilet deponeren. Toiletpapier dient altijd in de afvalbak naast het toilet te worden gedeponeerd. Dit heeft te maken met de leeftijd van het rioleringssysteem op Curaçao, dat bestaat uit kleinere buizen die gemakkelijk verstopt kunnen raken, met als gevolg dure reparaties waar de huurder verantwoordelijk voor is.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat al uw afval elke donderdag, wanneer Selikor (het afvalverwerkingsbedrijf) het komt ophalen, in de groene afvalbakken wordt verzameld. Gebruik altijd vuilniszakken wanneer u uw afval in de vuilnisbakken deponeert en gooi nooit losse etensresten in de bakken. Dit kan ongedierte aantrekken, zoals ratten, maden en kakkerlakken! Om uw keuken schoon en ongediertevrij te houden, moet u uw vuilniszak dagelijks vervangen.

Hieronder tref je de bankgegevens aan:

Rekening naam: Semerel vastgoed BV 
Bank: Vida Nova
Rekeningnummer: 3001222594

Ovv je naam

Maak voor je eigen gemak een automatische overschrijving aan, zodat de huur iedere maand tijdig wordt bijgeschreven.

Onze huizen

IMG_9789
Masbangostraat (blauwe huis)
ALL IN PRIJS: 8 kamers, internet, water en elektriciteit, badkamer, keuken, terras
Prijs per kamer: Naf. 850,-
Prijs gehele accommodatie: Naf. 4200,-
PHOTO-2022-12-22-10-20-35
Fleerchistraat (witte huis)
All In Prijs: 4 kamer 1 badkamer woonkamer porch + 1 studio met keuken en badkamer
Prijs per kamer: Naf. 700,-
Prijs gehele accommodatie: Naf. 2250,-