Floating,Pantoon,Bridge,In,Willemstad,,Curacao
Huur een gemeubileerde kamer of appartement op Curaçao bij BonBini Kamerverhuur - een betrouwbare en flexibele keuze!

Als je op zoek bent naar een kamer of appartement op Curaçao, is BonBini Kamerverhuur zeker een optie om te overwegen. Hier zijn een aantal redenen waarom huren bij BonBini Kamerverhuur een goede keuze kan zijn:

  1. Betaalbare prijzen: BonBini Kamerverhuur biedt betaalbare kamers/studio’s aan die perfect zijn voor studenten of expats die op zoek zijn naar een tijdelijke woonruimte op Curaçao.
  2. Volledig gemeubileerd: De kamers en appartementen van BonBini Kamerverhuur zijn volledig gemeubileerd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het aanschaffen van meubels en andere essentiële spullen. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen, is al aanwezig.
  3. Flexibiliteit: BonBini Kamerverhuur biedt flexibele huuropties aan, waaronder korte en lange termijn verhuur. Dit betekent dat je de lengte van je verblijf kunt aanpassen aan je behoeften en flexibel kunt blijven tijdens je verblijf op Curaçao.
  4. Betrouwbaarheid: BonBini Kamerverhuur is een betrouwbare en professionele verhuurder met jarenlange ervaring in het aanbieden van kwalitatieve woonruimte aan huurders op Curaçao. Je kunt erop vertrouwen dat je bij BonBini Kamerverhuur in goede handen bent.
Al met al zijn er tal van redenen waarom huren bij BonBini Kamerverhuur een verstandige keuze kan zijn als je op zoek bent naar een kamer of appartement op Curaçao. Met betaalbare prijzen, diverse locaties, volledig gemeubileerde kamers, flexibele huuropties en een betrouwbare verhuurder, kan BonBini Kamerverhuur je helpen om je verblijf op Curaçao zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.

 

Onze huizen

IMG_9789
Masbangostraat (blauwe huis)
ALL IN PRIJS: 8 kamers, internet, water en elektriciteit, badkamer, keuken, terras
Prijs per kamer: Naf. 850,-
Prijs gehele accommodatie: Naf. 4200,-
PHOTO-2022-12-22-10-20-35
Fleerchistraat (witte huis)
All In Prijs: 4 kamer 1 badkamer woonkamer porch + 1 studio met keuken en badkamer
Prijs per kamer: Naf. 700,-
Prijs gehele accommodatie: Naf. 2250,-